Försummad hund

Och försummad blogg! Jag jobbade sju dagar i rad under veckan som gick. Varje morgon vaknade jag, morgonkissade Rut, åt frukost och lämnade henne gnyende hos än ännu sovande husse. Hon och han har haft jättekul på dagarna. Varit i parken, gått stadspromenader, lekt med hundar. När jag kommit hem från jobbet har hon varit trött och mest velat sova. Så i morse när jag ätit frukost och tog på henne täcket (då vet hon att det är långpromenad på g) och plötsligt förstod att jag inte skulle gå ifrån henne blev hon så glad att hon ställde sig på bakbenen framför mig och slickade hela mitt ansikte. Vi åkte ner till havet tillsammans och träffade för en gång skull massor av hundar i Ruts storlek. Resten av dagen har jag julbakat och hon har legat på sin kudde i köket och snusat.

Rut med nyfunna vänner.

Vykort från Malmö.

3 x tax

Igår hälsade vi på husses mamma som har två långhåriga taxhanar. Vilken lycka! Det var kärlek och fullt ös från först stund.

Montana, Cooper och lilla Rutan i sitt nya täcke.

Cooper blev kär. Mycket kär. Vi fick hålla dem isär ibland för att låta Rut hämta sig från kärleksbetygelserna.

Runt, runt, runt! Svårt att hinna med med kameran så det fick bli en film istället:

Och så tog husse dagens finaste bild:


Nosjobb

Vi har gått på valpkurs hela hösten och i söndags var vi i skogen och lärde oss hur man spårar. För Rut som sällan har nosen mer än en centimeter ovanför marken var det perfekt. Hon hittade allt vi gömde. Om hon inte hittade nått mer intressant (t.ex. snusprilla) vill säga. Tror hon kan bli en grym spårhund. Ser fram emot när hon kan leta upp tappade vantar, nycklar och mobiler eftersom både husse och jag är minst sagt tankspridda.
Husse springer och gömmer.

Fuskkaninen upphittad och på väg att dö.

Med söta kurskompisen Ove.

Bus!

Trött i nosen och i huvudet. Det blev en lugn söndag för oss.

RSS 2.0