Familj

God fortsättning!
Bloggen har legat nere under jul och nyår, medan jag och Rut har varit hos mina föräldrar och smaskat i oss kakor. Mycket har hänt sedan sist.

Veckan innan jul fick vi besök av en kvinna från djurskyddet i Malmö där Rut kom ifrån. Hon kom för att se hur Rut har det i sitt nya liv. Hon tyckte att Rut var fin, men sa att vi skulle försöka mata henne lite mer. Vi fikande och pratade hundar. Så tittade vi på bilder på Ruts mamma och pappa. De här bilderna är hämtade från Djurskyddets hemsida:

Bedårande mamma Sindy som vi träffade när vi hälsade på Rut första gången.

Ruts snygga pappa.

På nyårsafton åkte vi ner till stranden så att Rut skulle få leka med andra hundar och bli riktigt trött, innan nyårsfesten på kvällen. Det började inte bra. En allt för intensiv jack russell och två läskiga schäfrar som jagade Rut, som pep. Vi flydde längre bort och såg en omisskännlig siluett av en tax långt borta. Rut kastade sig dit. Det var en hane med samma färg som Rut. "Han är fem månader och kommer från djurskyddet" berättar matte. Men, men, men det var ju Ruts bror! Sixten! Nästan dubbelt så stor, superfin. De fann varandra direkt och busade som galningar. Lycka!

Lika barn...

Tjuvnyp.

Syskonkärlek.

Snygg storebror.


Kommentarer
Postat av: Maggie May

Åh, vilken härlig historia att ni träffade på brorsan sådär! Gud så fint! <3

2012-01-04 @ 13:21:59
URL: http://bloggskriket.blogspot.com
Postat av: Karin

Åh vad fina bilder! Är pappan långhårig tax? Så fin! Blir sugen på en sån...:) kram Karin

2012-01-07 @ 23:06:26
Postat av: Ann Margret

Vilken lycka att träffa brorsan! Taxar är ju "rashatare" och gillar mest andra taxar. Trist med de jobbiga hundarna som skrämde Rut.

Tänk att pappan är långhårig, det syns ju inte alls, men poppar kanske upp i nästa generation - om det blir någon. Djur som kommer från Djurskyddet brukar ju vara kastrerade.Så underbart att Rut kom till er!

2012-01-09 @ 20:40:24
Postat av: tina lindemalm

Hej! Så fina bilder på Rut och hennes bror Sixten! Jag vill gärna följa Ruts fortsatta liv och äventyr även i vår. Kram Mamma

2012-02-26 @ 21:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0